Restaurang.se

La Carne / Kötträtter

Saltimbocca Tre Santi
275:-

Vitvinsbräserad kalvbiff med salvia, parmaskinka och charlottenlök. Serveras med italiensk potatiskaka.
Bistecca alla Fiorentina
350:-

Grillad T-bone, ca 480-500 gr, av högsta kvalitet
serveras med bakad potatis och tryffelbearnaise.
Filetto di manzo
340:-

Grillad oxfilétournedo toppad med parma och mascarpone, serveras med en långkokt tryffelsås, Italiensk potatiskaka och ruccolasallad.
Costolette d´agnello
295:-

Läckra grillade lammracks med rödvinssky, rosmarinkryddad skivad ugnsbakad potatis & vitlökssmör.
Filetto d`agnello
310:-

Saftig grillad lammytterfilé med marsalavin- & timjansås, rosmarinkryddad skivad ugnsbakad potatis.
Petti di pollo
245:-

Parmalindad och smörstekt majskyckling fylld med halloumi, serveras med en örtig tomatsås, svamprisotto och ruccolasallad toppad med basilkadressing.
Tagliata del buongustaio
340:-

Helstekt marinerad oxfilé serveras på en bädd av ugnsbakad potatis Juliennegrönsaker, ruccola och tryffelsås. ( minst 2 personer, pris per person )