Restaurang.se

Förrätter

Burrata
129:-

Krämig buffelmozzarella
med solkyssta körsbärstomater, krutonger & rödbetor.
Caprese
109:-

Tomatsallad med skivad buffelmozzarella,
jungfruolivolja, balsamico och oliver.
Carpaccio
139:-

Tunn oxfilé serveras med ruccola, färsk hyvlad permesan, citron och jungfru olivolja.
Bruschetta
115:-

Grillat italienskt lantbröd serveras med basilikamarinerade tomater, skivad buffelmozzarella och rostade pinjenötter.
Cozze
149:-

Vitvinskokta färska blåmusslor
med rödlök, persilja & grädde. (1kg 225:-)
Gamberoni brasati
155:-

Vitvinsbräserade hela jätteräkor
med färska örter & citron.
Antipasti
249:-

Italienska charkuterier av parmaskinka, coppa, mortadella, tryffelsalami, kronärtskocka, oliver & parmesan.
(Reskommenderas för 2 pers)